sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Kun toiveet toteutuvat

Eilen juhlittiin! Pitkään mielessä pyörinyt idea sai vihdoin konkreettisen muodon ja uusi yritys aloitti toimintansa. En olisi pystynyt tähän yksin, joten halusin järjestää juhlat kaikille tärkeimmille. Unelman toteutumisen kunniaksi rakkaimmat saapuivat räntäsateisena sunnuntaina kohottamaan maljan.



Juhlapöytä katettiin keväisen vihreäksi. Tarjolla oli jokirapusalaattia, Roquefort-päärynä-saksanpähkinäsalaattia ja kahden lohen piirakkaa.



Kahvin kanssa tarjolla oli taivaallista suklaakakkua. Isän leipomassa kakussa vehnäjauho ja sokeri oli korvattu mantelijauholla ja ruokosokerilla. Juhliin osallistuneet vehnäallergikot (allekirjoittanut mukaan lukien) kiittävät!! Kermavaahdon alta löytyi kirpeää kirsikkahilloa. Ah!




Kiitos kaikille juhlijoille! Ihanat hetket ovat parasta jaettuina, ja toisaalta AINA kannattaa järjestää juhlat, kun on pienikin mahdollisuus!

2 kommenttia:

  1. Kiitos ihanista juhlista! Kaikki oli herkullista, ja olisin voinut kyllä syödä sen koko kakun..täytyy tehdä pian itsekin! Onnea vielä upouudelle yrittäjälle!

    VastaaPoista
  2. Hui, mun eka kommentti uuteen blogiinne. Tarjoilut oli mahtavat ja ilta oli hauska ja hämmentävä samanaikaisesti! Samaan iltaan mahtui niin paljon jännitystä näin kotiäidin näkökulmasta, että oksat pois. Olin jo unohtanut miten elämysrikas paikka on taksitolppa parhaimmillaan ja voi sitä yhteisöllisyyden ja lämmön määrää kriisin hetkellä! Huomenna lähtee tiukka palaute kusipäisen narikkamiehen pomolle. Onnea upealle yrittäjälle sekä molemmille ihanille bloggaajille uuden blogin ansiosta! Way to go girls.

    VastaaPoista