lauantai 14. toukokuuta 2011

Unelmieni paljettimekko

Hetkellinen blogihiljaisuus johtui siitä, että vappuna oli niin hauska meininki että kamera jäi juhlapaikkaan. Olen toki saanut sen takaisin jo jokin aika sitten mutta kaikki päivitettävä - pitkäperjantain bileet, vappu ja äitienpäivä, menivät jo ja pää on lyönyt tyhjää. Kandi on palautettu kaksi viikkoa sitten (!!) ja latinan loppukoe meni läpi. Kolme vuotta ja kolme klassista kieltä. Olen nukkunut ja nukkunut ja istunut puistossa ja terassilla ja nukkunut, ja olen mielestäni uneni ansainnut.

Koitan keksiä myös syytä miksi olisin ansainnut tämän unelmieni paljettimekon, jonka on suunnittelut ihana Anne-Mari Pahkala:



En myöskään tiedä kuinka pärjään ilman Anne-Marin web boutiquesta saatavia hiuskoristeista. Miten ihanasti tämä sopisi paljettimekon kanssa, tahdon! Tarviin!!!

Vaikka viikon päästä alkavat kesätyöt ja kello kuuden herätykset ahdistavat - etenkin nyt kun huomaa nukkuvani kevyesti yli puoleen päivään - odotan innolla sellaista ihanaa asiaa kuin palkkaa. Kenties tuo hiussomiste on minun ennenkuin arvaankaan ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti