perjantai 18. marraskuuta 2011

Hanna haastoi. Ja mehän ollaan tietysti mukana, vai mitä Maiju?

Unicefin verkkokaupasta löytyy joululahjoja sekä pienille että isoille. Merkityksellisimmät paketit ovat kuitenkin pehmeitä. Viime vuonna omasta joulupaketistani löytyi ammatti jollekin kehitysmaan naiselle. Se oli paras lahja pitkään aikaan! Kenelle sinä voisit antaa esimerkiksi vihkot ja kynät?

Kuvassa on kolme kuukautta vanha nigeriläispoika Abdoulrachid. Hän voi hyvin, koska alueella on meneillään Unicefin ohjelma lasten ravitsemuksen ja terveydenhoidon parantamiseksi. Kaikki eivät kuitenkaan ole yhtä onnekkaita. Siksi sinun apuasi tarvitaan!

Kuva: www.unicef.fi © UNICEF/NYHQ2009-2569/Pierre Holtz

2 kommenttia:

  1. Hieno postaus Emmi, asia on todella tärkeä ja lähellä sydäntä! <3 Tiedoksi muuten että Unicefin vapaaehtoisena, olen tänä vuonna kauppakeskus Sellossa, Espoossa 24.11 myymässä Unicefin tuotteita joulupöydässä. Sieltä löytyy ihan kaikkea, kuten joulukortteja ja -palloja, seinäkalentereita, lasten leluja (paljon erilaisia, ne on tosi ihania), koruja, laukkuja ja vaikka mitä kaikkea kivaa! Ja suurin osa tuotosta menee hyväntekeväisyyteen lapsille. Tervetuloa! :-)

    - Nina

    VastaaPoista
  2. Ainiin, ja myymme samalla tietenkin myös kaikki rokotus ja muut lahjakortit tietenkin.

    - Nina

    VastaaPoista