sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Mä diggaan stadii!

Aah mikä sunnuntai!Tänään pääsin vihdoin Hakasalmen huvilaan ihastelemaan Asfalttia ja Auringonkukkia-näyttelyä. Valokuvanäyttely esitteli 70-luvun Helsinkiä, eritoten Kalliota. Kuvat olivat aivan ihania ja tunnelma niissä käsinkosketeltava. Näyttelyn kruunasi huone, joka oli sisustettu aidoilla 70-luvun tavaroilla ja huonekaluilla. Melko värikästä..! Oli liikuttavaa nähdä samanlainen kirjahylly mikä mummilla joskus oli! Ja ilmankostuttimen UFOX-pahvikotelon tunnistaisi vaikka unissaan!





Maleksin bussille ja poikkesin samalla Rautatientorin Pocket Shopissa. Mainio kauppa! Pokkareita eri hintaryhmissä ja tosi edullisesti! Menin sinne vaan katselemaan, mutta selväähän oli että hetkeä myöhemmin olen kassalla kahden kirjan kanssa. No, kirjathan on aina sijoitus! Ne on ikuisia! Kirjoja saa AINA ostaa. Ja näitä kahta olin kaivannut omakseni jo kohtuuttoman kauan. Chimamandan jättämä tyhjiö täytetään nyt Muumin seikkailuilla tai ihanan Siri Hustvedtin Lumouksella. Kumpi vain käy!


2 kommenttia:

  1. Pocket Shop on niin paha paikka! Sieltä ei koskaan pääse ulos ilman kirjaa.

    VastaaPoista
  2. Olisi ollut niin kiva jäädä sinne vielä kattelee mutta oli pakko painella samantien ulos, muuten olisi kerääntynyt pokkariröykkiö. Sieltä saa muuten myös kantiskortin, johon 2 kirjaa ostettua saa leiman. 10 leiman jälkeen saa ILMAISEN kirjan! Ja kortissa ei ole mitään voimassaoloaikaa. Aijai.

    VastaaPoista