sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Ilmainen kirppis toimii!

Kävin torstaina töiden jälkeen pyörähtämässä Kallion legendaarisella puistokirppiksellä. Vaikka koko päivän oli satanut kaatamalla oli sää kuudelta jo vakaa ja puisto täpötäynnä iloisia myyjiä ja kirpparikävijöitä! En ollut jaksanut kantaa omia kirpparikamoja töihin joten myymiset jäivät tällä kertaa välistä - sainpahan keskittyä rauhassa shoppailuun!


Tein parhaani etten olisi ostanut mitään - sille on syy miksi minulla on kämppä täynnä kirppikselle meneviä kasseja. Kaapit ovat täynnä eikä lisää tavaraa saisi ostaa. Ei ainakaan, ellei luovu vastaavasta määrästä tai enemmästä. Jokin tolkku pysyi ja ostin vain mekon (ei ihan välttämätön, koska kaapissa on reilut 40 mekkoa) ja hauskan lyhythihaisen mintunvärisen jakun, joka on kuulema Australiasta. Ostokset maksoivat yhteensä 4 euroa joten niistä on ainakin helppo luopua jos näyttää siltä, että ne jäävät käyttämättä.

 Kirppiksellä oli tosi hyvä fiilis ja kivannäköistä porukkaa! Hinnat olivat kohdillaan (senteistä pariin euroon) ja tarjolla oli ihania kenkiä, vaatteita ja retrotavaroita. Seuraava puistokirppis järjestetään onneksi jo torstaina 25.8. klo 14-20. Ja koska olen silloin lomalla voin tällä kertaa itsekin liittyä iloisten kirppismyyjien joukkoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti