sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Elämä on kuin korurasia

Arkiaamut ovat tuskaa. Koskaan ei löydy juuri niitä korvakoruja, jotka sopisi juuri tähän huiviin eikä sitä rintakorua, joka saisi edes hetkeksi jonkun luulemaan, ettei päällä ole viidettä päivää se sama musta villatakki. Korvikset on nyt järjestetty jääpalamuottiin, mutta se tulvii jatkuvasti yli eikä siihen mahdu isoimmat korvikset.

Tänään kaappeja siivotessa löysin MacBookin vanhan pahvikotelon. Sen sisällä oli muovinen lokerikko piuhoja varten. Sen koloihin mahtui 9 muffinssivuokaa, ja niihin ne isommatkin korvikset. Ja reunoille saa levitettyä rintaneulat. Tämä pääsee nyt kaapin hyllylle ja minä ajoissa ratikkapysäkille, jee! (Hah, saas nähdä!)




Kuvat paljastavat nähtävästi myös Frida Kahlo -fanitukseni. Ylemmässä kuvassa keskellä on Katariina Guthwertin yleisurhoollisuusmitali. Alemman kuvan pienen kukanmuotoisen korun olen saanut lahjaksi. Se on hankittu Taideteollisen korkeakoulun joulumyyjäisistä muutamia vuosia sitten. Suunnittelijasta ei valitettavasti ole tietoa. Pyöreä vaaleanvihreä Frida-koru ja neliönmuotoinen oranssi-kultainen Frida-koru sekä toista suurnaista, Virginia Woolfia, kuvaava koru ovat kaikki barcelonalaisen Cucan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti