sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Ihana viikonloppu!

Aaah kyllä pari vapaapäivää tekee hyvää! Perjantaina oli pitkin päivää muutamia SPR:n juttuja enkä jaksanut illalla alkaa enää riehua kandin kanssa. Niinpä palavereiden välissä lorvailin kaupungilla ja kiertelin vaate-ja kenkäkaupoissa hypistelemässä kaikkea ihanaa. Ja löyty vihdoin kevätkengätkin, jess! Perjantaina käytiin Memphisissä syömässä (jos ei pysty syömään viljaa niin siellä burgerit on gluteenittomia kun tilaa ilman sämpylöitä ja on superhyviä!) ja sitten pareilla drinksuilla. Aikasin kotiin.

Äiti oli löytänyt lapsuudenkodin vintiltä laatikollisen vanhoja kirjeitä ja valokuvia joita tutkailin myöhään yöhön. Miten noloja esiteinin kirjeet voikaan olla! Mutta sain hyvät naurut! :)

Lauantaina tulikin nukuttua puoleenpäivään mutta suoraan sängystä kaupungille, mikä kevätaurinko paistoikaan! Käytiin Emmin kanssa Ateneumissa katsomassa Arjen sankarit - näyttely, se oli todella kauniisti asetettu esille ja vaikuttava näyttely. Kannattaa käydä katsomassa! Sitten tultiinkin mun luo ja valmistettiin ihanaa lohta ja rucolasalaattia ja nautittiin hyvää valkkaria. Aika täydellinen päivä!





Uunilohen päälle kaadetttiin pannulla freesattuja purjoja, joihin oli sekoitettu reilusti tuoreen sitruunan mehua,valkoviiniä ja kermaa. Oli muuten superhyvää!! Salaatiksi vain revittyä rucolaa ja pinaattia ja
pisaratomaatteja. Ihanaa viettää iltaa hyvän ruoan ja seuran merkeissä! 

Kirje- ja valokuvalaatikosta löytyi myös Ystäväni-kirja vuodelta 1996. Paras lukemani kirja oli tuolloin Tieteen maailma - Ihminen ja unelma-ammatti oli malli. Kyllä on pitkä tie tultu..    
                                  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti