keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

"Korianteria ja korianteria

Ihme ettei siinä jälkiruossa ollut korianteria!" Näin lausuu Merja, Kumman kaa - sarjan rasittava hienostelija. Tämä lause pyörii päässä kerta toisensa jälkeen kun ruokaan laittaa korianteria. (Tein juuri korianterikanaa.) Vähän ollut jotenkin mieli maassa ilman varsinaista syytä ja selvisihän se syykin tänään: mulla oli ruma tukka! Maailman ihanin Jani loihti tänään ihanan pörröisen kevätkampauksen ja pärstä näyttää ihan uudelta. Pitäisi aina muistaa mennä kampaajalle kun harmittaa. Odotan seuraava superharmitusta koska sovittiin, että ens kerralla leikataan tukka lyhyeksi. Jaiks. Mulla on ollut lyhyt tukka viimeksi vauvana. Mutta luotan Janiin kuin vuoreen. Kandee käydä So Nicessä!

Kotona tein sitten sitä KORIANTERIkanaa. Ihan jees. Korianteria ja sitruunamehua, vähän suolaa. Lisukkeeks villirucolaa, vesikrassia, itse kasvattamia herneenversoja ja pisaratomaatteja. Valmista 3 minuutissa. Opiskelijaruokaa. Ihania noi herneenversot:

Ihanan keväistä! Äiti toi versoja, en olisi varmaan itse kyennyt tällaiseen suoritukseen.


Ei kyllä vetänyt vertoja pätkääkään eilisille Coronitan herkuille. Olen syönyt siellä muutaman kerran ja ruoka on aina taivaallista! Puhtaita ihania makuja, hyviä raaka-aineita, erittäin hyvin valmistettua ruokaa. Libanonilaisvaikutteita. Ah! Coronitassa pyörii vielä tänään ja huomenna SyöHelsinki-viikko, sinne kipin kapin syömään kympillä! Eilen söin maissikanaa ja Emmi maisteli kippoherkkuja. En voi tosiaan tarpeeks hehkuttaa sitä ruokaa.



Coronitassa on muutenkin aina tosi hyvä meininki! Oli siellä sitten lauantaina etkoilee tai kuten me eilen - tiistaina mojitoilla ja syömässä. Palvelu on varmaan kaupungin parasta. Hauskat baarimikot taikovat ihania juomia ja viihdyttävät asiakkaita. Joka kerta lähdetään päivitellen "Toi on kyl niin kiva paikka!" Ja Kidi tekee stadin parhaat mojitot! Menkää, syökää, juokaa!!!



Coronitan järjettömän hieno Frida-baaritiski.


3 kommenttia:

  1. Aaargh!! Siinä Merjan äänessä ja äänenpainossa on jotain niin ärsyttävää.

    Mutta voi vitsi miten himoitsen nyt just noita Coronitan kippoja!

    VastaaPoista
  2. Hei täytyy sopia toukokuulle uudet mojito-treffit coronitassa, kun ne mun edelliset meni silloin ihan käteen. vieläkin harmittaa. Oon nähnyt baarin vain brunssin aamuvalaistuksessa, mutta näyttää vielä kivemmalta iltapaikkana! Toi baaritiski on kyllä niin hieno. Käytiin muuten Berliinissäkin Frida-ravintolassa, joka oli myös tosi kiva paikka!

    VastaaPoista
  3. Joo, ehdottomasti! Himoitsen jo tota lohicheviceä! Ja mojitoja!!

    VastaaPoista