tiistai 13. syyskuuta 2011

Kylpy

Yritin hoitaa flunssaa kuumalla kylvyllä. Suurin osa ystävistäni tietää, etten ole kylpyihmisiä. Mutta koska uudessa asunnossa on kylpyamme, ajattelin antaa kylpemiselle mahdollisuuden.

Olin varustautunut kirjalla ja kylpyvaahdolla. Täytin ammetta iäisyydeltä tuntuvan ajan ja pohdin järkyttyneenä kuinka paljon vettä menee täysin hukkaan.


Kieltämättä hyöryävä ja vaahtoa täynnä oleva amme näytti hetken houkuttelevalta. Mutta ei. Huono asento. Liian vähän vettä. Ja kun jotenkin olin saanut vääntäydyttyä siedettävään asentoon tunsin itseni idiootiksi. Mietin, että mitä ihmettä täällä olisi nyt tarkoitus tehdä? Tuijotin kylppärin seinää. Kädetkin oli koko ajan märät, joten kirjan sivut meni ihan kippuralle. Ja jotenkin se vesikin viileni heti.

Kiskaisin varpailla tulpan irti ammeen pohjasta. Katsoin kun pullollinen kylpyvaahtoa valui viemäriin. Kiipesin ammeesta, asettelin hetkeä aikaisemmin hylkäämäni tyynyt uudelleen ja luin kirjaa peiton alla kuivana ja lämpimänä.

Ei ole vedessä ihmisen paikka. Paitsi järvessä. Tai syvässä joessa.

3 kommenttia:

  1. HAHAAA..parhaat naurut kun kuvittelen sut keskelle tuota episodia. Oisin voinut kyllä säästää sut tuolta kaikelta vaivalta kertomalla, että edes lukutoukalta EI VOI onnistua lukeminen kylvyssä. En oo ikinä ymmärtänyt, miten ihmeessä aina kaikissa leffoissa ja sarjoissa luetaan kylvyssä. en tajua. Suattaapi olla että ainoa mikä toimii sieltä vaahdon keskeltä, on skumppalasin tyhjennys ja lasin uudelleen täyttö. Tai suattaapi olla että lasi on jo liikaa. suosittelen suoraan pullosta juomista.

    VastaaPoista
  2. Hmm... Skumppa tuo tähän toki uusia houkuttelevia ulottuvuuksia. Ihan vaan sen takia voisin siis harkita kokeilevani vielä kerran. Toisaalta on varmasti kaikille helpompaa jos juon sitä skumppaakin (suoraan pullosta) suosiolla kuivalla maalla.

    VastaaPoista
  3. hei kyl kylpeminen on samaa sarjaa kaikkien uimahalliläpsyttelyiden kanssa eli nou nou nou!
    edes skumppa ei auta asiaa.
    soila

    VastaaPoista