torstai 22. syyskuuta 2011

Moi, täällä olisi punaviinistä pitävä runotyttö seuraa vailla!

Seuraan mielelläni kotimaisia TV-sarjoja, elokuvia ja muusikoita. Viikko sitten tiistaina alkoi erittäin hauska kotimainen sarja Klikkaa mua! Klikkaa mua sarjassa seurataan 41-vuotiaan Ellan (Minttu Mustakallio) elämää. Kiireinen Ella ei tapaa vähäisellä vapaa-ajallaan miehiä joten hän laittaa itsestään ilmoituksen nettideitti-sivustolle. Kussakin sarjassa Ella käy treffeillä  potentiaalisen miehen kanssa. Soppaa hämmentävät Ellan ystävä (mahtava Pirjo Lonka!) ja perheenjäsenet. Sarjan on käsikirjoittanut ja ohjannut Johanna Vuoksenmaa, jonka käsialaa oli myös ikisuokkarini Kumman kaa.

Sarja esittelee humoristisella tavalla miehet deitti-ilmoitusten takaa: musiikille elämänsä omistava taiteilija ja elämäntapanautiskelija on työtön luuseri joka tekee kitaralla simppeleitä biisejä. Valtateitä yksin prätkällä hurauttava tosimies on nelikymppinen äitinsä luona asuva jurpo. Sarja ei mielestäni ole kuitenkaan pahantahtoinen - vai mitä sanovat miehet? Aika harmittomilla stereotypioilla mennään, mutta nämä stereotypiat ovat varmasti meille kaikille deittailua harrastaville naisille (tai miehille) tuttuja! Tällaisten sarjojen mahtavuus on siinä, että voi repiä huumoria myös omista pieleen menneistä treffeistä.

Itse en ole uskaltautunut nettireffeille, enkä tämän sarjan jälkeen varmaan uskallakaan! Tosin voinen paljastaa, että ensimmäisen poikaystäväni löysin 14-vuotiaana KissFM:n chatista!

Sarjaa voi katsoa myös ulkomailla (etenkin eräät saksalaiset huom!) MTV3:n Katsomo.fi:ssä.

En malta odottaa kenen kanssa Ella päätyy ensi tiistaina treffeille :)

2 kommenttia:

  1. Eräät saksalaiset kiittää! Täytyykin käydä heti illalla kurkkaamassa. En oo kuullutkaan moisesta, mutta Kumman Kaa -fani olen (ja isompi saksalainen on pakotettu katsomaan..alkuun tuli aina kommenttia tyyliin "siis hähentajuatääonniintyperä"ja sitten loppuaikoina taas "no, ei täältä oikeen muutakaan tule kun tätä bimboilua niin menkööt") , joten eiköhän tää uus sarjakin putoa aika hyvin :D

    VastaaPoista
  2. Siis aivan varmasti! :D Eikä tämä ole vastaava bimboilusarja, ei ihan niin hömppä mutta just muhun uppoavaa huumoria! Tykkäät ihan varmasti. Etenkin se kakkosjakso "Sakke" oli aivan mahtava. Me ei täällä enää muusta puhutakaan kun Eppu Salmisen hillittömästä suorituksesta!

    Maiju

    VastaaPoista