keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Valkokankaalta

Ihana kevätpäivä! Huomasin ratikkapysäkillä hyräileväni Scandinavian Music Groupia. Ja kaikkihan tietävät, että SMG tarkoittaa yhtä kuin kesää ja mökkeilyä. Ja mökkeilystä taas tuli mieleen vanhempieni kesäpaikan aitta, jonka sisustuksen haluaisin uudistaa. Mutta miten?

Design*Sponge -blogissa suosikkini on Living in -osio, jossa sisustusinspiraatiota etsitään elokuvista. Siis miten mahtavaa olisikaan ollut sisustaa 20 vuotta sitten oma huone kaikkien aikojen leffasuosikkini Synttäreiden tyyliin.  Aaaaah, Jake!!!

Happy birthday, Samantha. Make a wish. - Well, it already came true.

Mökkitunnelmiin voisi kuitenkin sopia paremmin esimerkiksi iki-iki-ihanan Dirty Dancingin 60-lukua henkivä rottinkisisustus.

- I carried a watermelon.
Kyseessä oleva aitta on tosin juuri maalattu sisältä valkoiseksi, joten sinne voisi sopia myös Mamma Mian raikas sinivalkoinen tunnelma. (vaikka elokuva onkin aivan kaamea!!!)


Vai pitäiskö sittenkin lähteä hakemaan hieman eksoottisempaa tunnelmaa

Design*Sponge on kerännyt tyyli-ideoita myös jo aiemmin hehkuttamastani An Educationista sekä monesta, monesta, monesta muusta ihanasta ja upeasta elokuvasta!!


- You see? That is just like you, Harry. You say things
like that, and you make it impossible for me to hate you.
 

Voisi muuten pitää myös jonkun elokuvan inspiroimat teemabileet. Miten olisi esimerkiksi tämä?

6 kommenttia:

  1. Uuu, molemmat näyttää makeilta, ehkäpä tuo Mamma Mia sopisi jopa paremmin? Ja noihin bileisiin tuun koska vaan! Nyt brunssia ja bileitä kehiin, mä alan pohtii paljon kohkattuja Pääsiäisbileitä!

    VastaaPoista
  2. Oih ihana juttu josta nousi kyllä niin kesäfiilis pintaan! Mulla on kaksi ehdotonta suosikkia näistä: Paistetut vihreät tomaatit sekä Virgin Suicides. Ensimmäiseen on perusteluna ihana country-romantiikka joka sopii mainiosti aitan tunnelmaan. Ja tietysti kirsikkana kakun päällä on omakohtainen nostalgia ko. leffaa kohtaan, joka liittyy siihen kun kelattiin joskus aikoinaan äitisi kanssa leffaa hullunraivolla edestakaisin kun ei oltu varmoja ymmärrettiinkö loppu oikein ja naurettiin kippurassa. Virgin suicides antaa taas tilaa vähän raikkaammalle mutta sopivasti omaperäiselle tyylille, ruskean ja pinkin yhdistelmä on ihana! Ja on tietysti iki-ihanaa 70-lukua, joka myös liittyy henkilökohtaiseen historiaan. Oon niin häpi jos pääsen näihin hippoihin mahdollisimman pian. Häpihäpihäpiiii!

    VastaaPoista
  3. Siis molempiin hippoihin: aittabileisiin (jotka voisi myös olla teemabileet aitan sisustukseen liittyen?) ja tietysti Marie Antoinette tms. kekkereille!

    VastaaPoista
  4. Pääsiäisbileisiin olette ehdottomasti kutsutut, mutta pelkään että olette sillon vielä Saksassa?! Bileet on näillä näkymin silloin pääsiäislauantaina.

    VastaaPoista
  5. Oot oikeassa, ei me taideta kyllä itse asiassa ehtiäkään, höh. No, vappua odotellessa.. :D

    VastaaPoista