sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Aurinkoinen viikonloppu!

Onpas ollut antoisa viikonloppu! Olen käynyt uusissa makeissa paikoissa ja tutustunut uudelleen vanhoihin lemppareihini.

Eilen lauantaina käytiin Helsingikadulla Pacificon brunssilla. Ja kyllä kannatti! Brunssi oli pitkälti aamiasta, leikkeleitä, kasviksia, erilaisia tahnoja ja majoneesia, salaattia ja hedelmiä mutta kyllä ähky tuli! Hintaa vaivaiset 9,90e. Ruokaakin mainiompi oli itse paikka! Melkein tippa tuli linssiin kun 8 vuoden tauon jälkeen könysin ylös Pacificon portaita. Tässä reaggemestassa vietettiin valtaosa viikonlopuista lukioaikana. Muistan vieläkin ne mahtavat margaritat ja sangriat, pienissä topeissa ja turbaaneissa hytkyneet tytöt ja rastapojat. Olin nuori ja rakastunut. Tuli nostalginen olo. Paikka oli päivänvalossa tosi makee. Ihana valo. Puulattiat. Rosoisuutta muttei sotkuisuutta. Mainiota musiikkia ja rento tunnelma. Kannattaa käydä! Brunssit aina lauantaisin ja sunnuntaisin.




                       
    


Illalla kävimme vielä Vallilan paikallisessa, Pub Magneetissa! Ihana paikka! Olin kuullut monilta, että Magneetti on yksi Helsingin kivoimmista baareista. Ja tossahan se on parin korttelin päässä! Minun oma kotikantis! Ehkä harmittaa, että se on kuulema ollut siinä jo kolme vuotta enkä ole aiemmin tajunnut käydä mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Paikka oli persoonallinen ja tunnelmallinen ja porukka vaikutti rennolta, menevältä ja mukavalta - juttelin illan aikana niitä näitä muutamankin ventovieraan kanssa. Kivaa kun porukka spontaanisti vaan alkaa juttelee! Ja hanatuotteet kolmen euron luokkaa joten ei rasittanut kukkaroakaan. Näin meillä Vallilassa ;)

Tänään sunnuntaina nukuin myöhään, pesin pyykkiä, tein lindströmin pihvejä, kylvin rairuohon pääsiäiseksi, siivosin ja osasin asentaa Spotifyn! Eihän se vaikeaa olekaan, mutta mun tietokonetaidot on todella todella huonot. Melkein kirjoitan postinikin sulkakynällä ja soitan cd-levyjä levysoittimella. En nyt malta kun kuunnella musiikkia ja tanssia, laulaa ja fiilistellä. Tänään fiilistelin myös pitkällä aurinkoisella kävelylenkillä tutuissa paikoissa. Kävin mm.kurkkaamassa ensimmäistä kämppääni Sturenkadulla. Mutta siitä joku toinen kerta. Ihana päivä! Toivottavasti aurinko paistaa ensi viikollakin!



Pub Magneetti, Mäkelänkatu 20.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti