perjantai 8. huhtikuuta 2011

Matkamuistoja

Kai se on ihana, että on perjantai. Viikko toisensa perään ilman luentoja tuntuu vaan yhdeltä samalta massalta. Plaah! Menee viikonlopuistakin se spesiaali hohde. Mutta huomenna kokeillaan ehkä vähän drinksuntekotaitoja, ainakin hauskaa ohjelmaa on viikonlopuksi tiedossa!

Luen tenttiin, joka käsittelee kirjojen ja lukuhalun tuloa Suomeen ennen 1800-lukua. Kyllä mua kiinnostaa vaikka ehkä kuulostaa tylsälle! Mutta kieltämättä tuohon aihepiiriin mahtuu aika monta lukua myös todella puuduttavaa tekstiä. Onneksi sain kirjat luettua juuri PERJANTAIKSI. Huomenna luvassa myös Pacificon brunssi, nam! Ei tartte stressaa.

Mä rakastan lahjoja. En ole mitenkään kaino lahjojen vastaanottamisen suhteen vaan ilahdun aivan järjettömästi kaikista yllätyslahjoista ja etenkin tuliaisista. Kuulun nimittäin niihin ihmisiin, joista on hauskaa leuhkia asusteillaan ym., jotka on ulkomailta, vaikka en olisi niitä edes itse ostanut. "Onpas ihana koru!" -Aaa tää, kiitti! Tää on Berliinin kirpputorilta..! Aaah, se on niin hauskaa!

Minua on viime päivinä siis hemmoteltu sekä Prahan että Berliinin tuliaisilla. Olen erittäin iloinen! :)



Ihana Mucha-pinssi Prahasta.


Aaaaah! Tämäkin Prahan tuliaisia!


Voi ei miten sattuukin tämä rasia Berliinistä matchaamaan Maaninkavaaran kanssa. Oho! <3

Ehdoton aarteeni. Kameekoru 1950-luvulta (!!) Berliinin kirpputorilta(!!!)
KIITOS! Aivan ihania tuliaisia! Ja niin paljon! En edes ala pahoittelemaan, että ei olisi näin paljon pitänyt tuoda, koska ei olisikaan mutta oli ihanaa saada näin monta kaunista juttua :)

1 kommentti:

  1. On kyllä kaikki nuo niin sun näköisiä juttuja! Sulle on niin kiva ostaa kun oot tommonen vakavamielinen mutta hulvaton kukkaistyttö.

    VastaaPoista