lauantai 16. huhtikuuta 2011

Kylmästä lämpimään

Meinasi eilen sydän pakahtua kun katsoin Hakaniemen lämpömittaria:+10!!! Kevät senkun porskuttaa, ja kun tähän valoisuuteen taas tottui niin energiaa tuntuu olevan roppakaupalla enemmän! Huomaan myös hymyileväni paljon enemmän, kevättä rinnassa ja hyvä niin.

Olen löytänyt reggaen! Tykkäsin aikanaan tosi paljon Soul Captain Bandista mutta en ole kuunnellut reggaeta ikuisuuksiin ja nyt huomaan jorailevani jo heti noustuani Jukka Pojan tahtiin. Ihan mahtavaa musiikkia! Hyvä, etten eilen seonnut kun baarissa alkoi soimaan Jukka Pojan Kylmästä lämpimään. Reggaen letkee fiilis on mitä parasta vastapainoa tuleville kahdelle viikolle, joista uskon vielä kehkeytyvän elämäni kiireisimmät. Fiilistä ja energiaa täytyy hakea ensi torstaina Mascotista, missä Jukka Poika esiintyy! Aah! Pääsee kultabaskerikin pitkästä aikaa ulos.

Eilen tuli juhllittua ihan pitkän kaavan mukaan, jatkot loppuivta seiskalta aamulla, oho. Tänään  on ollut kohmelopäivä. Lähdin taas maleksimaan ympäri Vallilaa. Että mä rakastan tätä paikkaa. Tuntuu, että tämä paikka puhuu mulle. Melkein koko ajan tulee vastaan joku tuttu maamerkki - äidin lapsuudenkoti, mun eka kämppä, vanhempien vihkikirkko, mummola..Rakastan.




Eka oma koti Sturenkadulla.


Puu-Vallilan charmantti Pikku-Vallila. Tänne tahdon terassille pian!


Uusi kantis, Pub Magneetti. Mäkelänkatu 20.

Tykkään myös kun Vallilassa on niin paljon värejä. Etenkin Puu-Vallilassa mieli lepää. Melkein aloin jo haaveilee asunnosta siellä.. Kuunnelkaa reggaeta ja ihastelkaa ympäristöä! Kevätvalossa kaikki on kauniimpaa.

2 kommenttia:

  1. kevät on parasta aikaa! aamutkin saa ihan uuden merkityksen tällaiselle tyypille, joka ei juuri koskaan herää virkeänä ja energisenä. keväällä kaikki on erilaista. välillä on aamuisin niin paljon energiaa, että on sata suunnitelmaa päivälle ennen kuin on saanut edes ekaa kahvia kulautettua alas. en muistanut ollenkaan, että oot asunut sturenkadullakin joskus! täytyy järkätä vallilassa samantyyppinen kuppilareissu kun oli silloin se hauska kalliokierros. jokainen saa valita kaljapaikan. mikä on toi kuvan Kutikuti?

    VastaaPoista
  2. Kutikuti oli ymmärtääkseni joku sarjiskauppa, ikkuna oli yhtä erikoinen tuo ovikin joten en aivan ottanut selkoa :)

    Tää valo on mahtavaa. Puhtaat kadut on mahtavuutta, en edes muistanut kuinka leveät kadut onkaan kun hanget ei vie puolia niistä. Kevyemmät vaatteet on mahtavia. Aaah, nyt ei enää voi tulla lunta, me selvittiin ja talveen on taas ikuisuus! Ehdottomasti voisi pitää Valkka-kierroksen! Tosin tiedän täällä olevan ehkä kolme kivaa baaria, mutta eihän me tytöt vähän karumpiakaan paikkoja kavahdeta.

    VastaaPoista